spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Daniela Cîmpean alături de elevii de gimnaziu, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii

Știri din Județ

Publicitate

Cu prilejul Zilei naționale a lecturii, marcată joi, 15 februarie 2024, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu a petrecut timp prețios în compania elevilor de la Scoala Gimnaziala „Regina Maria” Sibiu.


„Deschide o carte, intră în magia ei și lasă-te purtat spre o lume minunată, plină de aventură și cunoaștere. Nimic nu poate fi mai frumos decât să descoperim că prin citit avem șansa să explorăm extraordinara lume a poveștilor. Așa cum spunea Ernest Hemingway “Nu există prieten mai loial pe lumea asta decât o carte”, iar Albert Einstein era de părere că în viață nu avem nevoie de nimic altceva decât să știm unde se află biblioteca..

De aceea, fie că esti copil sau adult, ia o carte în mână și citește-o! Azi e Ziua Națională a Lecturii, iar bucuria mea a fost să mă aflu înconjurată de copii frumoși și deștepti de la Scoala Gimnaziala „Regina Maria” Sibiu, alături de care pentru o oră m-am lăsat purtată în minunata lume a poveștilor. Mi-am luat ”porția de bine”, am mai multă energie și încredere!

Vă doresc tuturor lectură plăcută!” Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă