spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Hoți prinși în flagrant la Sibiu. Au sărit însă gardul, fix „în brațele” polițiștilor locali

Știri din Județ

Publicitate

Doi bărbați și o femeie au pus la cale weekend-ul trecut, planul unei spargeri la o locuință situată pe strada Anton Pann din municipiul Sibiu. Însă au avut ghinion!


Un apel la 112 le-a dat planul peste cap. Alertați, polițiștii locali au mers de urgență la locul indicat, fiind informați despre faptul că două persoane au sărit gardul unei case. Tentativa de furt s-a produs sâmbătă, în jurul orei 23:50. Pentru ca totul să decurgă fără complicații, o complice a rămas în colțul străzii Anton Pann, pentru a-i avertiza în caz de nevoie. Doar că echipajul Poliției Locale Sibiu au legitimat-o și au însoțit-o la casa cu pricina. Și surpriză, un hoț a sărit gardul chiar în fața agenților. Celălalt, pe geam! Aceștia au fost imobilizați și predați unui echipaj de Poliție al IPJ.

„Ajunși acolo, polițiștii locali au găsit o femeie care aștepta în colțul străzii, pe care au legitimat-o și împreună cu care au mers apoi spre adresa indicată în sesizare. Acolo, chiar în fața agenților, un bărbat a sărit gardul înapoi în stradă, iar un al doilea a sărit de pe geamul casei în curtea acesteia. Ambii bărbați, cu vârsta de 16 ani și respectiv 27 de ani, au fost imobilizați de polițiștii locali și predați unui echipaj al Inspectoratului Județean de Poliție care i-a preluat, împreună cu femeia, care s-a dovedit a fi complicele celor doi bărbați.” a transmis reprezentanții Primăriei Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri