spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

FC Hermannstadt a pierdut meciul cu Dinamo. Controverse legate de golul anulat sibienilor

Știri din Județ

Publicitate

FC Hermannstadt a pierdut meciul disputat marți seara pe stadionul Arcul de Triumf din capitală, în etapa a 28-a a Superligii la fotbal. Sibienii au cedat cu scorul de 1-0 în fața celor de la Dinamo, după golul marcat de Gregorio în minutul 25. Sibienii au marcat la rândul lor în finalul primei reprize, dar golul a fost anulat pentru off-side, chiar dacă mingea a ajuns la Ianis Stoica de la un fundaș advers. Echipa sibiană rămâne totuși pe loc de play-off, cel puțin până la finalul rundei.


Ocaziile la fotbal se răzbună. Este o veche zicală a microbiștilor. Aceasta s-a confirmat și în partida de marți seară din capitală. Echipa pregătită de Marius Măldărășanu a început tare partida cu Dinamo și a ratat în trei rânduri deschiderea scorului. La prima ocazie mai periculoasă a gazdelor, Gregorio a fost găsit perfect în fața porții sibiene și a marcat cu un șut plasat pe lîngă portarul Căbuz. A urmat cea mai controversată fază a meciului, petrecută pe finalul primului act. Golul marcat de Ianis Stoica a fost anulat pentru off-side, chiar dacă reluările TV au arătat că mingea a venit de la un adversar. Din camera VAR nu s-a intervenit, iar rezultatul a rămas cel stabilit în minutul 25.

Președintele Dani Coman acuză faza din minutul 41

„A fost gol valabil, mai departe să ne spună cei de la VAR. Trebuie analizată faza asta de cei de la CCA, am pierdut trei puncte care ne puteau duce în play-off. VAR-ul ne ajuta, dar arbitrii nu cred că sunt pregătiți. Cred că în campionatul viitor nu vom mai avea probleme. Îl cunosc pe Iulian Călin, știu ce înseamnă pentru el, cu toții mai greșim. Nu contează candidatura lui cu arbitrajul. Trag un semnal de alarmă. Suntem o echipă din provincie, care am crescut frumos, organic. Trebuie lumea să fie atentă cu noi. Dacă nu suntem ca și ceilalți să țipăm, asta nu înseamnă că trebuie să o luați ca o slăbiciune”, a spus Dani Coman la finalul meciului pierdut cu Dinamo, scor 0-1. În luna februarie, arbitrul Iulian Călin și-a lansat canidatura din partea PNL la Primăria orașului argeșean Ștefănești.

Pe loc de play-off până la terminarea rundei

În ciuda înfrângerii din capitală, FC Hermannstadt rămâne pe locul șase, cel care asigură prezența în play-off. Sibienii au 37 de puncte și sunt la egalitate cu UTA, care va juca în această seară în Giulești, cu Rapid. Sibienii pot fi depășiți în clasament, la finalul rundei și de Petrolul, U.Cluj și Sepsi, dar toate au meciuri dificile. Petrolul va juca joi, pe teren propriu, cu Univeristea Craiova, U.Cluj va întâlni pe Cluj Arena, miercuri, chiar campioana României, Farul Constanța, iar Sepsi se va deplasa la Botoșani unde va întâlni o echipă ce are mare nevoie de puncte. Dacă rezultatele indirecte vor fi favorabile, sibienii au ocazia să-și asigure în mare măsură prezența între primele șase echipe ale Superligii, sâmbătă, pe Municipal. De la ora 17.00, în etapa a 29-a, Hermannstadt va întâlni incomoda formație Oțelul Galați, cea care, marți seara, a reușit să o încurce pe CFR Cluj, scor 2-2.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă