spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Bilete disponibile pentru meciul cu Oțelul Galați

Știri din Județ

Publicitate

Clubul FC Hermannstadt a anunțat prețurile biletelor pentru partida cu Oțelul Galați din etapa a 29-a a Superligii. Cel mai ieftin bilet va costa 20 lei.

Publicitate

Suporterii interesați să urmărească partida de sâmbătă după-amiază de pe stadionul Municipal din Sibiu pot achiziționa biletele de intrare de pe site-ul https://bit.ly/49QgxOj, dar și la casele de bilete ale stadionului. Cel mai ieftin bilet, în valoare de 20 de lei va fi la peluze. Biletele la tribuna a doua vor costa 40 lei, iar cele la tribuna întâi 50 de lei. La tribuna a doua vor putea fi achiziționate și bilete în Family Zone – acolo unde adultul va plăti 40 de lei, iar copilul 20 de lei.

Programul la casele de bilete de la stadionul Municipal este următorul:

– joi, 29 februarie, între orele 12-18,

– vineri, 1 martie, între orele 12-18

– sâmbătă, 2 martie, între orele 12-17:30.

Partida de sâmbătă dintre FC Hermannstadt și Oțelul Galați este decisivă în lupta pentru accederea în play-off. În urma rezultatelor înregistrate miercuri seara în Superliga României, echipa sibiană a trecut pe locul șapte, fiind depășită în ierarhie de Universitatea Cluj. Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a trecut cu 1-0 de Farul Constanța. Vestea bună pentru FC Hermannstadt a venit de la București, acolo unde UTA, formație aflată la egalitate de puncte cu sibienii, a cedat cu scorul de 1-4 în meciul cu Rapid.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)