spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Tragedie în lumea voleiului: a murit Ruxandra Dumitrescu, antrenoare la Alpha Volleyball Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

O veste tragică a îndoliat lumea sportului din Sibiu. Antrenoarea clubului Alpha Volleyball Sibiu, Ruxandra Dumitrescu, a încetat din viață, la vârsta de 46 de ani, în urma unui infarct.


Vestea tristă a fost anunțață de reprezentanții Federației Române de Volei. ”O veste groaznică în voleiul feminin românesc! Duminică seara, la doar 46 de ani, ne-a părăsit Ruxi Dumitrescu, o fostă mare jucătoare care a evoluat atât pentru naționala României, cât și pentru cea a Greciei. Născută la Rm. Vâlcea, a jucat în prima ligă la Dacia Pitești.

Apoi a plecat în Grecia, a fost căpitan la Panathinaikos Atena și cea mai bună jucătoare a Greciei la Jocurile Olimpice de la Atena 2004. În semn de respect, grecii au retras tricoul cu numărul 10 în momentul în care ea a anunțat că nu va mai juca volei.

Revenise în țară și era antrenoare la Alpha Volleyball Sibiu, un club privat. Din păcate, inima ei s-a oprit duminică seara, pentru totdeauna. Îi vom păstra vie amintirea! Drum lin, spre stele, Ruxi Dumitrescu!”, au transmis reprezentanții forului de la București. Ruxandra Dumitrescu revenise în țară în urmă cu cîțiva ani și se stabilise la Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda