spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Primarul comunei Turnu Roșu s-a alăturat echipei PSD Sibiu (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu a anunțat pe pagina sa de Facebook că primarul comunei Turnu Roșu s-a alăturat echipei PSD Sibiu:


”Am venit la PSD pentru că până acum am fost doar la partide mici, fără putere de decizie la nivel guvernamental. Voi merge în alegeri alături de PSD, cel mai mare partid din România, care a demonstrat că guvernează pentru oameni și pentru dezvoltarea comunităților rurale. Până acum, doar Partidul Social Democrat ne-a ajutat în proiecte și ne-a oferit sprijin financiar și doar domnul Bogdan Trif ne-a sprijinit în demersurile noastre de a accesa fonduri pentru finanțarea proiectelor noastre. Împreună cu domnul Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, am convingerea că vom implementa proiecte importante pentru modernizarea comunei Turnu Roșu”, spune primarul Stelian Istrate.

Mă bucur că domnul primar Stelian Istrate a ales să se alăture echipei noastre! Este un primar gospodar, apreciat și sprijinit, prin vot, datorită realizărilor pe care le-a avut la nivelul comunei. Am fost tot timpul lângă el atunci când mi-a cerut sprijinul. M-a mirat faptul că reprezentanții altor partide au ales doar să facă anti-joc la nivelul comunei Turnu Roșu, cu alte cuvinte să nu dea o mână de ajutor, ci mai mult, să saboteze orice proiect pe care primarul și echipa lui au încercat să-l implementeze. Îi urez bun venit la noi și îl asigur de tot sprijinul Partidului Social-Democrat!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă