spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Bilete între 50 și 100 lei la meciul cu Dinamo

Știri din Județ

Publicitate

Conducerea clubului FC Hermannstadt a pus în vânzare biletele pentru meciul de duminică cu Dinamo. Prețurile variază între 50 și 100 lei.


Cel mai ieftin bilet se poate achiziționa la cele două peluze. Costă 50 de lei. O peluză va fi pentru suporterii sibieni, iar a doua peluză va fi pusă la dispoziția fanilor dinamoviști. Deși au primit o peluză întreagă, fanii câinilor s-au arătat nemulțumiți de prețul biletelor. ”S-au pus la vânzarea online biletele pentru meciul de duminică. Deși în tot campionatul au costat 20 lei, gazdele noastre au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței, pe lângă cel al primăriei, din partea miilor de câini care vor invada Sibiul și le-au făcut 50 lei”, au scris fanii dinamoviști.

Conducerea sibienilor a replicat și a arătat că la toate meciurile din campionat, cu echipele de tradiție, prețurile cresc, așa cum e și normal. Biletele la tribuna a doua costă 90 de lei, iar cele la tribuna întâi 100 de lei. Copiii pot intra pe stadion în zona Family, cu un bilet de 45 lei și însoțiți de un adult. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul https://www.bilete.ro/…/fc-hermannstadt-dinamo…/, dar și de la casele de bilete ale Stadionului Municipal. Partida FC Hermannstadt – Dinamo se va juca duminică cu începere de la ora 18.15.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului