spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Karateka din Mediaș au obținut 12 medalii la WUKF European Tour 2024

Știri din Județ

Publicitate

Sportivii de la CS Ippon Mediaș au participat, în weekend, la Londra, la prima etapă din WUKF European Tour 2024.


Rezultate remarcabile pentru karateka de la clubul CS Ippon Mediaș. În weekend, la Londra, la prima etapă din WUKF European Tour 2024, karateka medieșeni au obținut cinci medalii de aur, trei medalii de argint și patru medalii de bronz. Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat Andrei Toma, de două ori, Samira Armenean, Andreea Dancu și Diana Dobrin. Pe poziția secundă s-au clasat Andrei Toma, Mihai Toma, Samira Armenean și Andreea Dancu. Medaliile de bronz le-au revenit următorilor: Mihai Toma, Samira Armenean, Andreea Dancu și Diana Dobrin.

Andrei Toma a obținut aurul la kumite seniori -65 kilograme și la kumite juniori -65 kilograme. Sportivul a câștigat medalia de argint la kumite echipe seniori. Samira Armenean a luat aurul la kata junioare și bronzul la kumite senioare – 55 kilograme. Mihai Toma a obținut argintul la kumite echipe seniori și bronzul la kumite seniori +85 kilograme. Andreea Dancu a câștigat medalia de aur la kumite echipe cadete, argintul la kumite și bronzul la kumite 60 kilograme. Diana Dobrin a câștigat aurul la kumite echipe și bronzul la kata.

Sportivii sunt pregătiți de Dora Hanga. Sportivii au făcut deplasarea în Anglia cu sprijinul Primăriei municipiului Mediaș și Federației Române de Karate WUKF.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă