spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

ACS Mediaș va transmite în direct partida de la Galda

Știri din Județ

Publicitate

Veste bună pentru fanii echipei de liga a treia, ACS Mediaș. Cei care nu vor putea ajunge la meciul de la Galda de Jos vor putea urmări partida în direct pe pagina de facebook a clubului medieșean.

Publicitate

În etapa a 17-a a ligii a treia de fotbal, seria a noua, ACS Mediaș va întâlni în deplasare, Industria Galda de Jos. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00. Va fi o deplasare, teoretic, ușoară, la Industria Galda de Jos, dacă ar fi să luăm în calcul clasamentul la zi. În acest moment pe primul loc se află Gloria Bistrița, cu 37 puncte, urmată de ACS Mediaș 31 p, Unirea Ungheni 27p, Univ. Alba Iulia 25p, Unirea Alba Iulia 25p, CSM Tg. Mureș 24p, Metalurgistrul Cugir 23p, Avântul Reghin 12p, Industria Galda 9p, Viitorul Cluj 7p. Un singur punct este necesar medieșenilor pentru a-și asigura prezența în play-off.

La finalul primelor 18 etape, primele patru clasate în clasamentul seriei a noua se vor califica în play-off, acolo unde se vor decide cele două formații ce vor merge la barajul de promovare. ACS Mediaș, echipă pregătită de Mihai Ianc, speră să promoveze în liga secundă la finalul acestui sezon, mai ales că există și un loc suplimentar pentru promovare, acordat unei dintre echipele ce va pierde finala barajului de promovare. Conform regulamentului anunțat de FRF, patru din cele cinci pierzătoare ale barajelor de promovare vor juca semifinale și finală pentru un loc suplimentar de promovare în liga a doua. Acest lucru este posibil pentru că FRF a anunțat că mărește numărul de echipe din liga secundă de la 20 la 22.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie