spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

A fost finalizată strategia de dezvoltare locală și strategia integrală de dezvoltare urbană a orașului Tălmaciu

Știri din Județ

Publicitate

Ioan Oancea, primarul orașului Tălmaciu, a anunțat finalizarea strategia de dezvoltare locală și strategia integrală de dezvoltare urbană a orașului.


„Cu bucurie vă aduc la cunoștință că, după eforturi considerabile, am finalizat strategia de dezvoltare locală și strategia integrală de dezvoltare urbană a orașului nostru. Aceste strategii reprezintă pilonii fundamentali pentru asigurarea unei prosperități durabile, strategii care ne vor ghida în dezvoltarea orașului.

În procesul de elaborare a acestor strategii, am luat în considerare nevoile și cerințele esențiale care vor contribui la îmbunătățirea vieții în orașul nostru, garantând siguranță și progres pentru toți locuitorii săi. Este un demers pe termen lung, un proiect de viitor la care vă invit să participați alături de mine și de administrația locală.

Fără o viziune clară și orientată către obiectivele regionale, naționale și europene, progresul unui oraș este dificil de realizat. De aceea, m-am asigurat că strategiile noastre sunt aliniate cu aceste cerințe, oferindu-ne direcția și domeniile prioritare pentru dezvoltare.

Prin aceste strategii, am atins aspecte esențiale precum infrastructură rutieră, rețelele de gaz, apă și canalizare, servicii medicale, educație, cultură, turism, sport și protecția mediului. Acestea sunt elemente fundamentale pentru creșterea și dezvoltarea orașului nostru, pentru care ne dorim să accesăm fonduri nerambursabile.

Strategiile elaborate vor reprezenta biblia orientării noastre pe următorii 7 ani și vor fi supuse spre aprobare la Agenția de Dezvoltare Regională Centru, din care face parte județul Sibiu și, implicit, orașul Tălmaciu.

Pentru a transforma aceste strategii în realitate, este esențial să ne implicăm cu toții și să lucrăm în echipă, cu seriozitate, responsabilitate și transparență. Ca Primar al Orașului Tălmaciu, vă asigur că am încredere deplină în capacitatea noastră de a realiza tot ce este mai bun pentru orașul nostru și pentru comunitatea noastră!” -a declarat primarul Ioan Oancea

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă