spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Autoritățile sunt în alertă. Fanii lui Dinamo se întâlnesc vineri seara cu favoriții, iar duminică vor lua cu asalt stadionul Municipal

Știri din Județ

Publicitate

Recentele evenimente din fotbalul românesc fac ca meciul de duminică, de pe stadionul Municipal, să fie privit cu mai multă atenție de cei din conducerea lui FC Hermannstadt. Președintele Daniel Coman a anunțat joi seara că are toată convingerea că nu vor exista incidente la jocul cu Dinamo.


După incidentele petrecute la meciul Dinamo – UTA, de săptămâna trecută, dar și în contextul reținerii liderilor galeriei rapidiste, conducătorii clubului FC Hermannstadt încearcă, împreună cu forțele de ordine, să ia toate măsurile pentru ca meciul de duminică dintre sibieni și Dinamo să nu aibă incidente. Într-o intervenție la Digi Sport, joi seara, președintele sibienilor, Dani Coman, a afirmat că meciul de duminică se va desfășura în condiții normale. ”Vom lua măsuri suplimentare pentru a avea situația sub control. Dar, niciodată nu poți fi sigur, se pot întâmpla diverse lucruri pe stadioane, indiferent de numărul jandarmilor, de pază și tot ceea ce înseamnă asigurarea unui meci. Sunt lucruri care se pot întâmpla, românul e inventiv, dar să nu generalizăm. Noi avem o galerie liniștită, care își încurajează echipa într-un mod foarte civilizat, fără torțe și petarde. Am avut discuții joi cu patronii referitor la securitatea oamenilor care vin la stadion și cred cu tărie că nu vom avea probleme”, a spus Coman.

Alertă la Ramada!

Vineri seara fanii câinilor se întâlnesc cu favoriții la Hotel Ramada, acolo unde este cazată delegația bucureșteană. ”Câinilor, au mai rămas mai puțin de 24 de ore până ne vom întâlni cu echipa la hotelul Ramada. Astăzi am fost informați, că la această întâlnire va lua parte și Eugen Voicu, acționar în cadrul Red&White Management. Așadar, odată încheiată sesiunea de autografe și fotografii cu jucătorii, suntem invitați în sala de conferințe a hotelului Ramada pentru o sesiune de Q&A unde vor participa antrenorul Kopic și Eugen Voicu! Ne vedem mâine, câinilor!”, este anunțul celor de la DDB Sibiu. Forțele de ordine vor fi prezente în zonă pentru a preveni eventuale incidente între fanii dinamoviști și cei sibieni, eventual simpatizanți ai altor echipe de tradiție din țară. Partida dintre FC Hermannstadt și Dinamo se va juca duminică seara, de la ora 18.15, pe stadionul Municipal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă