spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

A fost semnat la sediul Primăriei Mediaș contractul de finanțare „Condiții de pregătire și participare la competiții pentru fotbalul medieșean“

Știri din Județ

Publicitate

Marți, 26 martie 2024, primarul Municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman și președintele Asociației Club Sportiv (ACS) Mediaș 2022, dl. Ionuț Buzean,  au semnat contractul de finanțare „Condiții de pregătire și participare la competiții pentru fotbalul medieșean“. Finanțările sunt acordate de la bugetul local al municipiului Mediaș, prin Clubul Sportiv Municipal Mediaș pentru structuri sportive de drept public și privat și au fost aprobate prin Hotărârea nr. 66/2024 a Consiliului Local Mediaș.


Valoarea totală a proiectului ACS este de 2.375.000 de lei, 2.100.000 fiind suportate de către municipalitate.

„Am susținut încă de la înființare activitatea Clubului ACS Mediaș, nu pot decât să îl felicit pe domnul Ionuț Buzean pentru tot ceea ce face la club. Sigur că ne dorim cu toții ca rezultatele să fie tot mai bune. Mi-ar plăcea tare mult ca toți cei care îi fac promisiuni să se țină de cuvânt. Dacă toți s-ar ține de cuvânt, așa cum consider că face Primăria Mediaș, cu siguranță clubul ACS va ajunge într-un timp record acolo unde ne dorim cu toții“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

„Ne bucurăm că și în acest an Primăria Municipiului Mediaș este alături de proiectul ACS Mediaș. Finanțarea Primăriei acoperă și în acest an o mare parte a bugetului nostru. Ne bucurăm că rezultatele pe care le-am avut în anul precedent nu au trecut neobservate și sperăm ca și în anul viitor să beneficiem de o asemenea finanțare“ a declarat președintele ACS Mediaș 2022, dl Ionuț Buzean.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda