spot_img
12.9 C
Sibiu
duminică, 21 aprilie, 2024
spot_img

Adolescentă dispărută din Axente Sever

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă. 


Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 26 martie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 25 martie a.c., în jurul orei 20:30, fiica sa, VIZINTEANU ANTONIA RAISA VIORICA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar într-o direcție necunoscută fără a mai reveni la domiciliu, în comuna Axente Sever, județul Sibiu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung, ondulat.

În momentul plecării, minora purta o geacă din material textil de culoare roșu/alb/negru, pantaloni blue-jeans de culoare negru, încălțăminte sport de culoare alb/roz.

Nu se cunosc eventuale semne particulare. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

A fost inaugurată noua sală de sport din Tălmaciu

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș