spot_img
11.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Andrei Chivulete va arbitra meciul U.Cluj – FC Hermannstadt. Partida se joacă miercuri, în sferturile Cupei Romîniei

Știri din Județ

Publicitate

Formația FC Hermannstadt va susține miercuri seara partida din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Cu începere de la ora 21.00, pe Cluj Arena, se va disputa partida dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt.

Publicitate

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada de arbitri pentru acest joc. La centru va fi bucureșteanul Andrei Chivulete, ajutat la cele două linii de Mihai Marica – Bistrița și Andrei Constantinescu – București. Arbitru VAR va fi Ovidiu Hațegan – Arad, iar asistent VAR Andrei Antonie – București. Rezervă a fost delegat Marius Omuț – Satu Mare. Observator de arbitri va fi Marcel Savaniu – Satu Mare, iar delegat de joc Daniel Mihai – București.

Cele două echipe s-au întâlnit și în sferturile de finală ale competiției în sezonul precedent. Universitatea Cluj s-a impus cu 2-1. Pe municipalul din Sibiu, gazdele au deschis scorul prin Alhassan, în minutul 41. Trupa lui Măldărășanu a început și repriza a doua cu o ocazie, ratată de Opruț, dar cei care au marcat au fost clujenii. Chipciu a egalat, iar golul victoriei a fost reușit de Thiam, cu un sfert de oră înainte de final. Acum, trupa lui Marius Măldărășanu se gândește la revanșă, mai ales că finala Cupei se va juca pe 15 mai la Sibiu. Cele două formații se vor întâlni din nou duminică, la Sibiu, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Stadionul Municipal din Sibiu va găzdui finala Cupei României, sezonul 2023-2024. Este pentru al doilea an la rând când arena sibiană va găzdui ultimul act al întrecerii, după ce în mai 2023, Sepsi Sf. Gheorghe a trecut la penalty-uri de U.Cluj, scor 5-4. De azi până joi, Cupa României Betano își va afla semifinalistele în urma meciurilor din sferturile de finală.

Programul jocurilor este următorul:

Marți, 2 aprilie, ora 19:30
Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

Miercuri, 3 aprilie, ora 18:00
FCU 1948 Craiova – FC Voluntari

Miercuri, 3 aprilie, ora 21:00
Universitatea Cluj – FC Hermannstadt

Joi, 4 aprilie, ora 19:30
Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu