spot_img
12.9 C
Sibiu
duminică, 21 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Cantitate record de deșeuri voluminoase, în special mobilă veche, colectate de SOMA, la Sibiu

Știri din Județ

Peste 120 de tone de deșeuri voluminoase, în special mobilă veche, au adunat zilele trecute de prin tot Sibiul, un record de când se fac astfel de campanii.


Operatorul de salubritate SC Soma SRL organizează în municipiul Sibiu o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, inclusiv deșeurile de echipamente electronice și electrice (DEEE). În cadrul acestei campanii –  prima de acest fel din cursul anului 2024 – deșeurile sunt ridicate, pe baza unui program împărțit pe zile, atât de la toate platformele publice din oraș cât și de la cetățenii care locuiesc la case.


Campania este programată să aibă loc în perioada 1 – 5 aprilie 2024. În cadrul acestei campanii, deșeurile voluminoase și cele electrice și electronice ale sibienilor din zonele de blocuri vor fi ridicate de la platformele publice, acolo unde își duc in mod uzual deșeurile, în baza unui program stabilit pe zile și cartiere.

Citește și Soma Sibiu anunță în luna aprilie o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, inclusiv a celor electrice și electronice

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

A fost inaugurată noua sală de sport din Tălmaciu

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș