spot_img
15.9 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” din Şelimbăr va fi dotată cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale

Știri din Județ

Publicitate
Primăria Comunei Şelimbăr anunță semnarea contractului pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazu” din Şelimbăr.

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Publicitate

 Primăria  Comunei Şelimbăr, în calitate de Beneficiar al proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a persoanei juridice şcoala gimnazială Mihai Viteazu din Şelimbărʺ-  anunță semnarea contractului de furnizare nr.16369 în data de 01.04.2024 cu Societatea S.C. Mobteco Product S.R.L, în vederea implementării proiectului.

Obiectul prezentului contract îl reprezintă furnizarea de mobilier pentru 31 de săli de clasă și un cabinet psihopedagogic (LOT 1) în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a persoanei juridice şcoala gimnazială Mihai Viteazu din Şelimbărʺ- cod proiect F-PNRR-Dotari-2023-3371, contract de finantare NR. 639DOT⁄2023, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ şi Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Valoarea totală a contractului de furnizare inclusiv TVA este de 435,018.41 lei.

Termenul de livrare a produselor aferente contractului este de 3 luni de la data semnării.

Obiectivul general al proiectului este creşterea calităţii infrastructurii educaţionale digitale şi a dotărilor materiale din cadrul ŞCOLII GIMNAZIALE “MIHAI VITEAZU” în vederea asigurării  unui proces educaţional eficient şi care să asigure respectarea standardelor europene.

Obiectivele  specifice ale proiectului sunt:

  • Infiinţarea unui laborator de informatică şi dotarea  cu echipamentele digitale  necesare  pentru sprijinirea transformării digitale a unităţii de învăţământ
  • Dotarea unui cabinet de asistență psihopedagogică cu  materiale didactice si echipamente digitale pentru o buna desfasurarea a  activitatii psihopedagogice
  • Dotarea a 31 de săli de clasă din cadrul unităţii de învăţământ cu mobilier specific  şi materiale didactice
  • Dotarea sălii de sport din cadrul şcolii cu echipamentele necesare unei bune desfaşurări  a activităţii sportive

Durata de implementare a proiectului este de 14 luni, respectiv de la data de 07 august 2023 până la data de  30 septembrie 2024.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați!

 Persoana de contact – Staicu Elisabet , coordonator proiect

 Telefon: 0269-560001

 E-mail:contact@primariaselimbar.ro

ʺApel de proiect gestionat de Unitatea executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvolatarii si Inovarii (UEFSCDI), in numele si pentru Ministerul Educatiei, finantat din fonduri europene prin Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei si din fonduri nationale.˝

Sursa foto: scoalaselimbar.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer