spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

ADR Centru reușește să atragă fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea județului Sibiu

Știri din Județ

Publicitate
Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru reușește să atragă fonduri europene nerambursabile, care permit realizarea investițiilor necesare comunităților locale.

În județul Sibiu, din fondurile gestionate prin ADR Centru, Consiliul Județean Sibiu a modernizat drumuri județene, spații medicale, școli pentru copiii cu dizabilități și a construit centre de zi și căsuțe de tip familial pentru copiii din fostele centre de plasament.

Publicitate

“Astăzi, în sala de conferințe a Muzeului Astra, alături de colegi din administrațiile locale din cele 6 județe ale Regiunii Centru, am participat la reuniunea Consiliului pentru Dezvoltare Regională, căutând noi oportunități de finanțare a proiectelor prin care dorim să continuăm dezvoltarea județului Sibiu”, a declarat Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu.

Prin noile linii de finanțare gestionate de ADR Centru, Consiliul Județean Sibiu a obținut deja 23 de milioane lei pentru reabilitarea altor două clădiri din cadrul Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda”: Secția nr. V și Policlinica.

FOTO: Consiliul Judetean Sibiu – Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare