spot_img
16.3 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Primarii din Șelimbăr și Cisnădie dezbat soluții pentru un drum de legătură între cartierul Arhitecților și Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate
Primarii din Șelimbăr și Cisnădie, împreună cu președintele Consiliului Județean, dezbat soluții pentru un drum de legătură între cartierul Arhitecților și Șelimbăr. Două propuneri majore sunt în discuție: Centura Sud și intersectarea drumului de legătură cu Drumul Național și cu Strada Mihai Viteazu din Șelimbăr.

“Avem un dialog permanent cu domnul primar Huja și cu doamna Președinte a Consiliului Județean pentru că fiind două UAT-uri, o să găsim o soluție. Una ar fi Centura Sud, doamne ajută să ne apucăm de treabă dar nu ar fi suficientă numai centura. Trebuie să gândim acel drum colector care îl au ei pe limită de UAT să îl intersectăm cu Drumul Național și cu Bulevardul Mihai Viteazu din Șelimbăr. Muncim acum la acest proiect, sper să se întâmple cât mai curând”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, în cadrul unei conferințe de presă.

Publicitate

„Colaborarea cu primarul Șelimbărului este esențială pentru a găsi cea mai viabilă soluție legată de acest proiect important pentru locuitorii noștri. Ne dorim să aducem îmbunătățiri semnificative infrastructurii și să facilităm o conectare mai eficientă între cartierele și UAT-urile noastre. Dintotdeauna am avut o colaborare foarte bună cu doamna Președinte a Consiliului Județean, iar această relație pozitivă ne va ajuta să găsim o soluție rapidă. Dintotdeauna am avut o colaborare foarte bună cu doamna Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, iar această relație pozitivă ne va ajuta să găsim o soluție rapidă pentru acest proiect.” a declarat Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca cei 2 primari discuta „permanent”* de 8 ani de zile in cate o silaba pe luna.
    E inadmisibil modul in care nu sunt in stare sa lege o strada decenta cu o pista de biciclete si trotuar… 8 ani!! si tot in praf…
    Ne-am saturat „permanent”* de promisiuni!

    * Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, în cadrul unei conferințe de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu