spot_img
22.3 C
Sibiu
marți, 07 mai, 2024
spot_img

ACS Mediaș are nevoie de victorie în partida cu CS U Alba Iulia

Știri din Județ

Publicitate

Sâmbătă după-amiază, pe stadionul 8 Mai din Mediaș, va avea loc partida dintre ACS Mediaș și CS Universitar Alba Iulia. Meciul contează pentru etapa a treia a play-off-ului seriei a noua din liga a treia.

Publicitate

Meciul va începe la ora 17.00 și va fi transmis în direct pe pagina de facebook a clubului ACS Mediaș. În clasamentul play-off-ului situația este următoarea: Gloria Bistrița 44p, Unirea Ungheni 39, ACS Mediaș 35p, U. Alba Iulia 31p. ACS Mediaș are nevoie de un succes, dar și de un pas greșit al celor de la Unirea Ungheni în partida cu Gloria Bistrița.

În ciuda ultimelor rezultate înregistrate, medieșenii sunt optimiști că pot ajunge pe locul doi la finalul play-off-ului. ”Ne dorim să câștigăm meciul de sâmbătă, cum ne dorim să le câștigăm și pe următoarele. Cât timp avem șanse la locul doi, ne vom juca șansa. Mă bucur că am făcut un meci bun la Bistrița, etapele se succced cu repeziciune, dar în momentul în care ai dat totul pe teren și poti iesi cu capul sus, atunci suntem pe un drum corect. Mai sunt 21 de puncte puse în joc, oricare din cele trei echipe poate accede la locul doi, inclusiv Universitar Alba Iulia. Universitar este o echipă bună, îi cunoaștem din campionat și nu va fi deloc ușor meciul de sâmbătă”, a spus Mihai Ianc, antrenorul medieșenilor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu

Jocul tradițional de Țuru la Mediaș