spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu susține evenimentele Ansamblului folcloric „Cindrelul – Junii Sibiului”

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, administratorul public al județului Sibiu, împreună cu Silvia Macrea, managerul Ansamblului folcloric „Cindrelul – Junii Sibiului”, au discutat despre marile evenimente care vor urma în acest an precum: Cântecele Munților, Târgul Olarilor și Festivalul Macrea.

Publicitate

„Este un an special pentru Junii Sibiului, pentru toți colegii de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și, firește, pentru toți cei care iubesc și respectă folclorul românesc.

Încheierea Festivalului Lucreția Ciobanu și, mai ales, succesul de care s-a bucurat, ne obligă la același parcurs fără cusur de-a lungul întregului an. Pregătirile pentru marile evenimente care vor urma au început deja: Cântecele Munților, Târgul Olarilor, Festivalul Macrea – toate sunt motive de bucurie pentru sibieni și oportunități extraordinare de promovare a județului. Despre asigurarea tuturor condițiilor (financiare, organizatorice) am discutat în detaliu și am garanția că, în ciuda unor obstacole previzibile în context național, nu vor exista probleme” – a transmis Adrian Bibu pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer