spot_img
11.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, candidat AUR la Primăria Slimnic: “Unde-s mulţi puterea creşte! Cerem apă pe strada Cimitirului din Slimnic!”

Știri din Județ

Publicitate

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, candidat AUR la Primăria Slimnic, cere în numele locuitorilor din Slimnic alimentarea cu apă menajeră pe strada Cimitirului.

Publicitate

Redăm mai jos comunicatul de presă transmis:

Unde-s mulţi puterea creşte! Cerem apă pe strada Cimitirului din Slimnic!

Săptămâna aceasta am înaintat o cerere în numele a 49 de locuitori ai comunei Slimnic de pe strada Cimitirului prin care solicităm ca Primăria și Consiliul Local să întocmească de urgență un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru a fi implementat cu rapiditate de către Primărie pentru executarea unui foraj de apă pentru alimentarea cu apă menajeră a locuitorilor de pe strada Cimitirului.

Am anexat tabelul de semnături a 49 de locuitori, reprezentanți ai familiilor de pe această stradă care cer să fie inițiat acest proiect de hotărâre de Consiliu Local și să fie implementat de urgență.

„Consider că locuitorii de pe strada Cimitirului sunt plătitori de taxe și impozite la fel ca orice alt cetățean din comuna noastră, dar sunt discriminați. Deși Primăria Slimnic alături de Apă Canal Sibiu SA implementează acum un proiect privind modernizarea și extinderea rețelei de apă potabilă, acest proiect nu îi cuprinde și pe locuitorii de pe strada Cimitirului.

Continua discriminare a acestor locuitori prin lipsa apei potabile sau menajere este o gravă încălcare a drepturilor acestora și reprezintă un abuz al autorităților, care totuși pretind plata taxelor și impozitelor, la fel ca la alți locuitori din comună”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, candidat AUR la Primăria Slimnic

Acesta cere administraţiei locale să asculte demersul locuitorilor de pe strada Cimitirului și să inițieze de urgență proiectul de Hotărâre de Consiliu Local pentru forarea unui puț pentru alimentarea cu apă menajeră a locuitorilor de pe strada Cimitirului din Slimnic.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare