spot_img
11.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu a pierdut seria cu CSO Voluntari. Sibienii vor juca în turneul 5-8

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de baschet CSU Sibiu a pierdut cu 3-2 seria cu CSO Voluntari din sferturile de finală din liga națională. În meciul decisiv, disputat luni seara, ilfovenii s-au impus cu 81-70

Publicitate

Partida disputată luni seara în Sala ”Gabriela Szabo” din Voluntari a fost echilibrată, cele două echipe mergând cap la cap până în ultimele trei minute ale jocului. Sibienii au avut avantaj de cinci puncte după primul sfert 24-19, dar gazdele au revenit și au preluat avantajul până la pauza mare, scor 39-38. Sfertul trei le-a revenit tot gazdelor, 17-16, dar echilibrul s-a menținut până aproape de final. Ilfovenii au decis soarta partidei în mai puțin de două minute, când s-au distanțat la 11 puncte, diferență consemnată și la finalul jocului, scor 81-70.

Punctele sibienilor au fost marcate de Uță 16p, Ivanov 13p, Loving 13, Pratt 10p, Dragoste 7, Gavriloaia 5, Threatt 4, Kuti 2. Pentru BC CSU Sibiu vor urma meciurile din turneul 5-8. Adversara sibienilor va fi formația CSM Constanța. Tribunele sălii din Voluntari au fost pline, peste 400 de spectatori asistând la meciul decisiv din seria câștigată de CSO Voluntari cu scorul de 3-2. Ilfovenii vor juca în semifinalele ligii naționale cu CSM Oradea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ