spot_img
9.1 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr a fost egalată după un penalty controversat

Știri din Județ

Publicitate

CSC Șelimbăr și FK Csikszereda au terminat la egalitate, scor 2-2, după un meci dominat de gazde și decis în cele din urmă de o decizie controversată de arbitraj. Victoria sibienilor părea decisă, dar penalty-ul acordat ciucanilor în minutul 84 a fost îndelung contestat de oficialii clubului din Șelimbăr.

Publicitate

În etapa a șasea a play-off-ului Ligii secunde, CSC Șelimbăr a condus de două ori pe FK Csikszereda, dar a fost egalată de fiecare dată. Monea a deschis scorul cu un șut sub transversală, iar oaspeții au egalat după două minute prin Pinter, care a trimis în plasă din lovitură liberă de la 25 de metri. Gazdele au revenit în avantaj la opt minute după pauză când Visic a reluat în plasă de la 10 metri. A urmat cea mai controversată fază a meciului, urmată de penalty-ul transformat de Makrai.

Au evoluat echipele:

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Gîț, Palmeș, Natea (cpt.), Ct. Alexe – Monea (Schieb 75′), Panos, Tud. Călin, C. Soare (Rotund 90′) – Al. D. Pop (R. Gherman 90′), Visic (Moussinga 63′)
Rezerve neutilizate: Bumbar – Rodri Hernando, Fl. Mitrea, Gab. Deac, Ayine
Antrenor: Claudiu Niculescu

FK Miercurea Ciuc: Gyenge – Gal-Andrezly, Kelemen (cpt.), Gergely, Apro – Vereș, B. Pinter (Jelena 72′) – Bloj (Babati 66′), Jebari, Balogh (Ronai 46′) – Makrai
Rezerve neutilizate: Karacsony – Vita, Al. Ureche, Csuros, Bakoș, J. Nagy
Au arbitrat Eduard Ioniță (Tulcea), ajutat de Daniel Vlase (Galaţi) și Gabriel Neagu (Călăraşi).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ