spot_img
12.3 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Finala Cupei României de la Sibiu se va juca cu tribunele pline

Știri din Județ

Publicitate

Interesul pentru finala Cupei României de la Sibiu este foarte mare, chiar dacă protagoniste vor fi o echipă din play-out și una de liga a doua. Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați rămân două echipe iubite în fotbalul românesc, iar acest lucru se va vedea și la finala de pe 15 mai.

Publicitate

După aflarea numelor celor două finaliste ale Cupei Românii, unii microbiști s-au gândit că meciul se va juca cu tribunele mi mult goale. Numai că, fanii celor două echipe și-au arătat devotamentul pentru favoriți și au epuizat repede biletele pentru finala de pe stadionul municipal din Sibiu. Mai mult, biletele pentru publicul general s-au epuizat în prima jumătate de oră de la startul procesului de vânzare online. În acest moment mai sunt disponibile tichete doar în sectoarele destinate suporterilor celor două echipe, iar acestea sunt comercializate de cluburile respective.

Miercuri, 15 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu, se va juca finala Cupei României Betano, ediția 2023-2024: Corvinul Hunedoara – Oțelul Galați. Anul trecut, finala a avut loc tot la Sibiu, iar Sepsi a învins-o pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare. Prețul biletelor la finala Cupei României Betano sunt: 25 RON (peluze) și 45 RON (tribune). Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Finala la juniori se joacă tot la Sibiu

La fel ca în ultimii ani, finala juniorilor se dispută în deschiderea finalei Cupei României Betano. Trofeul Cupei de Tineret va fi disputat de Universitatea Cluj și Farul Constanța. Partida este programată pe stadionul Municipal din Sibiu, miercuri, 15 mai, ora 12:00. Biletele la finala juniorilor au prețul de 10 RON și sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ