spot_img
12.9 C
Sibiu
joi, 16 mai, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu a cedat la șase puncte în meciul de la Constanța

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de baschet BC CSU Sibiu nu a reușit să închidă seria cu CSM Constanța. Partida decisivă va avea loc vineri seara la Sibiu.

Publicitate

Luni seara, în Sala Polivalentă din Constanța a avut loc al doilea meci din seria dintre CSM Constanța și BC CSU Sibiu, din turneul 5-8 al Ligii naționale de baschet. CSM Constanța s-a impus cu 89-83.

După primul sfert, gazdele au avut avantaj minim, 18-17. Și sfertul al doilea a fost echilibrat, astfel că, la pauza mare, CSM Constanța conducea cu 43-40. Sibienii au încercat să revină pe tabela de marcaj, dar, după sfertul al treilea, tot gazdele conduceau, 68-62. Diferența a rămas identică și la finalul jocului, în condițiile în care ultimul sfert s-a terminat la egalitate, scor 21-21.

Punctele sibienilor au fost marcate de Loving 20, Ivanov 14, Uță 14, Gavriloaia 11, Threatt 9, Dragoste 6, Kuti 5, Pratt 4. Seria dintre BC CSU Sibiu și CSM Constanța se desfășoară după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Meciul decisiv va avea loc vineri seara în Sala Transilvania din Sibiu. Câștigătoarea va întâlni în finala pentru locurile 5-6 învingătoarea dintre Dinamo și Rapid.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ANUNȚ – Primăria Porumbacu de Jos