17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ

Știri din Județ

Voluntarii de la ECHIPA GALBENĂ Sibiu au continuat faptele bune începute acum patru ani și în Vinerea Mare. Aceștia au vizitat Parohia Turnișor unde au dus fapte bune. Centru Social ,,Sfântul Nicoale”, din cadrul aceleiași parohii este un proiect ajutat de la zero de Echipa Galbenă.


În această zi cu profundă încarcătură spirituală, Echipa Galbenă s-a aflat în mijlocul comunității din parohia Turnișor pentru a sprijini, așa cum face de mai bine de patru ani, familiile cu posibilități materiale reduse. Pungi pline cu alimente au ajuns la cei care aveau nevoie de o mână de ajutor pentru a se bucura de sărbătorile pascale care bat la ușă.

Tot astăzi au dus și două centrale termice noi, la noul Centru Social ,,Sfântul Nicoale”, din cadrul aceleiași parohii. Echipa Galbenã a oferit ajutor încă de la începutul acestui proiect deosebit de important pentru comunitatea sibiană. Centrul derulează servicii sociale specializate având ca scop prevenirea abandonului școlar și ameliorarea condițiilor de viață copiilor, care fac parte din familii defavorizate.

„Suntem bucuroși că noul sediu va dispune de spații moderne și suficiente pentru extinderea activităților și pentru primirea mai multor copii din cartier, cu nevoi sociale și educaționale specifice. Noi susținem proiectele care ajută la tranformarea în bine a comunității și credem că beneficiarii unor astfel de servicii, prin consiliere adecvată, vor putea să își construiască un viitor mai frumos și mai sigur.” a declarat Alina Huciu, voluntar Echipa Galbenă.

“Mă bucur că v-am cunoscut, mulțumim pentru ajutorul acordat comunității!”, a fost unul din vorbele primite de voluntarii Echipei Galbene astăzi. Vorbe spuse din inimă, ca mulțumire pentru tot ajutorul acordat an de an. „Când primim astfel de mesaje, avem încă o dată confirmarea ca ceea ce facem de peste 4 ani încoace, facem bine, mai ales când cei care au nevoie de noi, ne așteaptă de fiecare dată cu brațele deschise. Fiecare faptă bună este caritate. Adevărata avere a unui om în viaţa aceasta constă din lucrurile bune făcute pentru semenii săi. Noi rămânem solidari în fapte bune.” a declarat Alina Huciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu