spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Holzstock Indie Festival dezvăluie line-up-ul complet pentru cea de-a 10-a ediție de la Hosman

Știri din Județ

Publicitate

Holzstock Indie Festival anunță line-up-ul complet pentru ediția din acest an, care va avea loc între 16-18 august 2024 în incinta bisericii fortificate din Hosman, la mai puțin de 30 km de Sibiu. Evenimentul reușește și în acest an să ofere o alternativă necesară pentru scena muzicală din România, aducând în prim plan artiști și trupe din sfera indie – alternative – post-punk.

Surpriza ediției cu numărul 10 este cea de-a treia zi a festivalului: spre deosebire de edițiile anterioare muzica va răsuna până târziu în noapte la Hosman, cu ritmuri exotice, din zona Balcanilor până în Turcia, mixate cu sound-uri fresh.

Publicitate

Line up reveal

Ediția din acest an va surprinde atât connoisseur-ii muzicii indie, cât și pe cei curioși să își descopere următoarea trupă favorită. Line up-ul gravitează în jurul mai multor genuri muzicale: de la post-punk și indie rock, la sunete tradiționale balcanice și ritmuri exotice, gândit să ofere o experiență completă tuturor participanților.

Iată ce vă așteaptă:

Gaye Su Akyol (TR) – Cunoscută pentru sunetele sale eclectice care îmbină elemente din muzica tradițională turcească cu influențe contemporane, Gaye Su Akyol va susține un show plin de energie. Noul album, „Anadolu Ejderi” (Anatolian Dragon), ne prezintă viziunea sa neînduplecată, construind pe mixul de muzică psihedelică turcească, inserții puternice și sunete retro-futuriste.

Deeper (US) – Cu rădăcini în Chicago, Deeper livrează un sunet post-punk modern, cu influențe care trec de la indie rock la alternative și beyond. Noul lor album, Careful, explorează noi teritorii sonore, dar păstrează esența lor energică și inovatoare.

Lucy Kruger & the Lost Boys (DE) – Sunt o trupă de art-pop și tender noise din Berlin. Ultimul lor album, „Heaving”, este o colecție viscerală și vividă de piese care explorează atmosfera și intensitatea. Cu un sunet în continuă evoluție, trupa își distinge prezența pe scena muzicală europeană, navigând cu încredere prin diferite genuri și influențe.

Paul Plut (Au) – Originar din Austria, Paul Plut este cunoscut pentru versurile sale introspective și muzica ce combină elemente de folk, rock și indie pentru a crea un sunet memorabil.

Balkan Taksim – Nominalizată la premiile Uniunii Europene Music Moves Europe Awards 2022, Balkan Taksim este una dintre cele mai originale formații muzicale din România. Bazându-se pe o combinație de ritmuri și aranjamente electronice, sunete din Carpați și melodii balcanice și anatoliene, Balkan Taksim creează un caleidoscop muzical hipnotizant.

Orkid – Trioul de shoegazeri nervoși din București apărut în 2016, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Având influențe diverse, de la punk și garage la post-metal, de la indie și blues la math, prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat deja 5 albume de studio și au la activ peste 300 de concerte.

Gypsy Caravan – Sunt supereroii locali ai acestei ediții, o formație eclectică din Hosman, ce îmbină o multitudine de stiluri muzicale etnice cu jazz, pentru o experiență super-energizantă. La concertele lor pur și simplu nu poți sta locului.

Cele trei seri de distracție vor fi completate de: Cardinal, Gunshee, Ioana Iorgu, Getchoo. Line up-ul complet și informații despre bilete pe holzstock.ro.

Holzstock Indie Festival este organizat de către Centrul European pentru Întâlnirea Tineretului – Biserica Cetate Hosman și Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig