spot_img
22.9 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Spectacol extraordinar în a doua zi de Paști la Arpașu de Jos

Știri din Județ

Publicitate

La eveniment a participat Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, alături de doamna Raluca Turcan, ministrul culturii, si domnul vicepreședinte Marcel Luca.

Publicitate

Sala de spectacole a Căminului Cultural din Arpașu de Jos a fost neîncăpătoare pentru sutele de locuitori din Arpașu de Jos, Arpașu de Sus și Nou Român veniți să se bucure de obiceiurile ce amintesc de începutul aratului, urcatul oilor la munte, Sânziene sau seceriș.

Ansamblul “Comorile Arpașului” aniversează 15 ani de activitate, coordonat fiind de cunoscuții dansatori și coregrafi Alesea și Ovidiu Sas, de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.

„Felicitări domnului Constantin Văcariu, primarul comunei Arpașu de Jos, atât pentru buna organizare a evenimentului, cât și pentru constanta implicare în conservarea și promovarea datinilor, asigurându-se astfel că de jocul și cântecele bunicilor se vor bucura și generațiile următoare” – au transmis Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, pe pagina de Facebook.

„Constantin Văcariu este un exemplu de bun primar. Un primar care și-a urmărit și realizat proiectele, a reușit să pună pe picioare o comunitate cu potențial uriaș. Mai mult, atât el cât și comuna Arpașu de Jos sunt un exemplu bun pentru cum funcționează corect și performant un parteneriat între administrația locală, cea județeană și cea națională.

Felicitări primarului Constantin Văcariu pentru implicarea sinceră în viața comunității și felicit, de asemenea, și Ansamblul “Comorile Arpașului”, condus de coregrafii Alesea și Ovidiu Sas, membri ai Ansamblului Folcloric Profesionist “Cindrelul- Junii Sibiului” – a transmis Raluca Turcan, Ministrul Culturii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig