15.1 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Daniela Cîmpean (PNL): Mihai Ioan Feisan, fiu al Târnavei, este asistent medical la serviciul de ambulanță și luptă aproape în fiecare zi pentru viața celor aflați în pericol (PE)

Știri din Județ

În anul 2024, la 17 ani de când suntem parte a Uniunii Europene, locuitorii comunei Târnava constată zilnic că apa potabilă, canalizarea sau drumurile asfaltate sunt doar un vis frumos.


Mihai Ioan Feisan, fiu al Târnavei, este asistent medical la serviciul de ambulanță și luptă aproape în fiecare zi pentru viața celor aflați în pericol. Acum, a decis să-și dedice întreaga energie pentru cei peste 3.000 de locuitori ai comunei, sătul, la rândul său, de nerealizările actualei administrații, drept pentru care va candida la postul de primar.

Alături de Mihai au venit oameni tineri, dornici și ei să aducă schimbarea în comuna de care, altădată, părinții și bunicii lor erau mândri. Ei vor candida pentru Consiliul Local și vor face parte din echipa care va aduce Târnava în secolul 21.

„Vrem proiecte îndrăznețe, vrem să beneficiem de fondurile nerambursabile ale Uniunii Europene, așa cum, de mulți ani, o fac alte comune liberale din apropiere, cum sunt Axente Sever sau Moșna. La noi ajungi pe două drumuri pline de gropi, unul neasfaltat și plin de praf, iar altul petecit, cu un trotuar care fie că este inundat, fie că este plin de bălării”, spune Mihai, hotărât să schimbe soarta consătenilor săi.

Pe data de 25 mai ac, la ora 11.00, toți locuitorii comunei sunt invitați la Căminul Cultural pentru a afla planurile concrete pe care Mihai Ioan Feisan le are pentru Târnava, locul în care s-a născut și în care dorește să trăiască în condiții demne anul 2024.

Și vrea aceste lucruri nu doar pentru el, ci pentru întreaga comunitate!

Împreună cu echipa de profesioniști a Consiliului Județean Sibiu, îi voi fi alături lui Mihai pentru realizarea acelor proiecte care fac bine comunității!

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri