29.1 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja: Deputatul Șovăială induce lumea în eroare. Lăsați campania contra! (PE)

Știri din Județ

Așa cum am declarat zilele trecute, văd că unii candidați la alegeri nu au proiecte proprii și aleg să ducă o campanie de dezinformare și denigrare care iese din cadrul legal, susține candidatul Gheorghe Huja, la Primăria Cisnădie.

Deputatul Șovăială, aflat la al patrulea partid, face acuzații fără fond alături de candidații ADU.

Primăria orașului Cisnădie a început demersurile pentru identificarea unor spații propice pentru secții de vot în Cartierul Arhitecților, de anul trecut. Dar aceste spații nu există. Ele trebuie să întrunească condițiile legale și să asigure condiții de vot decente și egale, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități.

Spațiul indicat de deputatul Șovăială și echipa sa la o grădiniță privată este de DOAR 24 mp. Cum se pot organiza patru secții de vot pentru 8.000 de oameni în 24 metri pătrați?

Primăria orașului Cisnădie în acord cu Instituția prefectului și Serviciul de Telecomunicații Speciale a decis că cel mai bun spațiu este Casa de Cultură din Cisnădie. Autoritatea Electorală Permanentă a autorizat acest spațiu. Aici accesul oricărei persoane, inclusiv cu dizabilități, este facil. Iar spațiul suficient de mare să cuprindă secțiile de votare și membrii acestora.

Rog candidații să dea dovadă de responsabilitate și discernământ în afirmațiile politice. Pentru mine, interesul cetățenilor din Cartierul Arhitecților este pe primul loc. Reamintesc că am obținut terenul și am demarat proiectul construirii unei școli și grădinițe în acest cartier.

Promitem ca la următoarele alegeri vom avea spații pentru Secțiile de votare in școala pe care o construim foarte repede!

Cum să mai aibă încredere oamenii în domnul Șovăială când, timp de 15 ani, a făcut campanie pentru PNL și chiar a împărțit pliante în fața Primăriei Cisnădie pentru susținerea primarului Gheorghe Huja?

Articol comandat de PNL Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni