19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

5 motive pentru care să consumi carnea de vită Premium Angus, produsă în România

Știri din Județ

Peste 90% dintre români consumă carne cel puțin o dată pe săptămână, iar 49% din ei includ carnea în meniul zilnic. Cele mai recente date furnizate de Institutul Național de Statistică indică o creștere constantă a consumului de carne în țara noastră.

În acest context, e important ca alegerea cărnii consumate să construiască un meniu gustos, dar care ține și la sănătate, consumând carne la preț echitabil. Poți face asta într-un mod sustenabil, cumpărând chiar de la fermieri locali, care garantează trasabilitatea produselor și calitatea cărnii pe care o primești acasă, direct din unitatea de producție.  

Una dintre fermele care s-a remarcat în România, pentru produsele de top pe care le comercializează este Karpaten Premium Angus, prin magazinul online www.premiumangus.ro.

Publicitate

Din 2015 grupul Karpaten Meat a devenit un important producător de carne de calitate atât pentru România cât și pentru piața europeană, valoarea cărnii fiind recunoscută la concursuri internaționale, precum World Steak Challenge. Piese celebre pentru steak de vită, precum tomahawk, picanha, vrăbioară de vită, antricot, dar și alte delicatese, care includ delicioșii burgeri sau specialități din carne de vită(carpaccio și bresaola), sunt produse acum cu carne românească. Începând cu anul 2023, este una dintre puținele companii românești care integrează în proporție de 100%, lanțul de producție agro- zootehnic.

Iubitorii de carne de vită care sunt în căutarea unui delicios steak de vită, găsesc Angus de vânzare online în magazinul producătorului (www.premiumangus.ro)  sub forma unorpachete predefinite ce includ piese selectate în funcție de modul de gătire, sau să își construiască propriul pachet, după gust și preferințe.

Aceste pachete diverse sunt potrivite și apreciate de consumatori casnici, indiferent că preferă o tocăniță de vită cu legume, o Bistecca Fiorentina dintr-o piesă maturată la 21 de zile sau caută plăcerea pregătirii unei rețete creative cu obraji de vită. Cea mai fragedă carne de vită, cea Premium Angus va fi potrivită pentru oricare dintre acestea, motiv pentru care se regăsește în meniul marilor emisiuni culinare, a multor chefipremiați Michelin, chefi din bucătării gourmet, a sportivilor, chiar și a bebelușilor.

Iată 5 motive pentru care e recomandat atât de medici, nutriționiști, fermieri și prieteni, să consumi carne de vită produsă local. Te ajutăm să mănânci sănătos găsind cea mai bună variantă pentru mâncarea ta și a familiei tale.

1. Carnea de vită – o componentă importantă a unei diete echilibrate

Carnea de vită conține un pachet bogat de nutrimente: proteine, care contribuie substanțial la întreținerea musculară, gestionarea greutății corporale și prevenirea bolilor cronice, dar și vitamine (B6, B12) și minerale (F, Zn) necesare în dezvoltarea și menținerea capacității cognitive, atât la copii cât și la adulți.

2. Versatilă în gătire, gustoasă în farfurie

Contrar aparențelor și îmbucurător pentru cei cărora le e încă teamă să gătească acest tip de carne, indiferent de abilitățile de bucătar, având ingrediente de calitate, poți pune pe masă, preparate delicioase. Ținând cont de doar câteva reguli de bază, poți pregăti ușor carnea de vită Angus, fiind fragedă și gustoasă.

3. Slow food /  grass-fed – carne fără antibiotice, fără hormoni și fără cereale

Termenul de slow food se referă la respectarea ritmului natural de dezvoltare al animalelor, fără intervenții artificiale în creșterea acestora, cu scopul accelerării. Creșterea extensivă a vacilor durează mai mult timp, bovinele fiind libere pe pășune, pe întregul parcurs al anului. Rezultatul, chiar dacă este unul încet, se traduce în calitate superioară, obținut cu respect atât pentru animale, cât și pentru oamenii care vor consuma în siguranță acest produs.

4. De la iarba de pe pășune, direct în farfurie – trasabilitate completă a produselor

Când cumperi direct de la fermier, mai ales de la un producător care asigură trasabilitate, poți avea siguranța unui produs natural, sănătos, curat. Carnea de vită Premium Angus este produsă în Transilvania, la poalele Carpaților, într-un mediu natural întreținut cu intervenție minimă și atenție la fiecare etapă de producție. Odată cu pachetele comandate, poți primi direct de la producător, informații despre carnea primită, despre modul în care o poți prepara, pentru a te bucura de întregul ei potențial.

5. Ușor de comandat, la un click distanță

Obiceiul de a comanda online a devenit ceva uzual, chiar și în domeniul alimentar, în perioada post-pandemică, păstrându-se preferința pentru acesta. Ușurința și rapiditatea cu care poți comanda, precum și investițiile magazinelor online în accesibilizare, au ajutat clienții să salveze timp și să aibă acces la produse variate și de calitate, indiferent de locație.

Fiindcă a început sezonul grătarelor și ai tot mai multe oportunități de a degusta felurite tipuri de carne, Karpaten Premium Angus a selectat 5 pachete gata de pus pe grillcare te așteaptă în shop cu 10% discount – GRILL PACK – burgeri, bavetă, chiulotă / PARTY PACK – 20 burgeri / MICI PACK – 48 mici de vită / BARBEQUE PACK – coaste, picanha, vrăbioară / STEAK MIX – antricot cu os, t-bone.

Bucură-te de savoarea unui clasic grătar românesc, de la ferma de lângă Sibiu, direct la tine acasă, la un click distanță – www.premiumangus.ro/shop/.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic