29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Primele două clasate din Liga a patra se întâlnesc în semifinalele Cupei României

Știri din Județ

Miercuri sunt programate semifinalele Cupei României, faza județeană. Partidele vor începe la ora 17.30. La doar o săptămâna după finala națională a Cupei României, Sibiu va găzdui un meci din ediția 2024-2025.


Derby-ul fazei semifinale se va juca pe stadionul Obor din Sibiu. Primele două clasate în Liga a patra, Voința Sibiu și Păltiniș Rășinari vor reedita meciul din urmă cu câteva săptămâni, atunci când echipa din Rășinari s-a impus și a devenit mare favorită la cîștigarea campioantului. Cu siguranță, echipa suporterilor sibieni își dorește revanșa în partida de miercuri. Învingătoarea acestui joc este favorită la câștigarea trofeului județean și va reprezenta județul Sibiu în faza regională a Cupei Românei.

A doua semifinală a competiției se va juca pe stadionul Sparta din Mediaș, cu începere de la ora 17.30. Se vor întâlnii Inter Stars 2020 Sibiu și Voința Dumbrăveni. Va fi un meci echilibrat, deschis oricărui rezultat. În caz de egalitate după 90 de minute se vor juca două reprize de prelungire a câte 15 minute. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor