17.9 C
Sibiu
sâmbătă, 28 septembrie, 2024

Senatorul PSD Claudiu Mureșan cere furnizorilorde utilități să redeschidă birourile de relații cu clienții (PE)

Știri din Județ

La inițiativa senatorului social-democrat sibian, Claudiu Mureșan, Comisia Economică, Industrii șiServicii din Senatul României a convocat, marti, 28 mai 2024, furnizorii de utilități, energie electrică șigaze, pentru o discuție pe tema comunicării între acestecompanii și consumatorii finali.

Pe lângă furnizorii invitați, sunt așteptați să participe la sedința comisiei reprezentanți ai ANRE (AutoritateaNațională de Reglementare în domeniul Energiei) și ai ANPC (Autoritatea Națională pentru ProtecțiaConsumatorilor).

Senatorul PSD Claudiu Mureșan

Furnizorii de utilități din România se bazează prea multpe canalele virtuale de comunicare, iar această situațiea generat un număr foarte mare de sesizări din parteacetățenilor, nemulțumiți de închiderea birourilor de relații cu clienții și de lipsa accesului la informații prinintermediul unor centre fizice.

Președintele comisiei, Daniel Zamfir, a afirmat că la această discuție are speranțe că vor fi identificatesolutiile pentru ca toți consumatorii să fie satisfăcuți de comunicarea cu furnizorii de utilități.

Articol publicat la comanda PSD Filiala Sibiu, Codul mandatar: MFC21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Medicul Liliana Coldea a fost arestată pentru 30 de zile!

FC Hermannstadt a cedat la trei goluri la Ploiești

Sibiul celebrează Noaptea Cercetătorilor