19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Păltiniș Rășinari, doi pași până la titlul din liga a patra

Știri din Județ

Păltiniș Rășinari a câștigat partida din cadrul etapei a 24-a a ligii a patra de fotbal și continuă să fie lider în clasament. Mai sunt de disputat două etape din acest sezon și este greu de crezut că ordinea finală se mai poate schimba.


În etapa de sâmbătă, Păltiniș Rășinari s-a impus cu scorul de 5-2 în fața celor de la FC Agnita. A doua clasată, Voința Sibiu a câștigat cu scorul de 8-0 partida disputată pe stadionul Obor în compania celor de la Cuanitc Arsenal Sibiu.

Publicitate

FC Avrig va câștiga la masa verde meciul cu Sparta Mediaș după ce echipa oaspete nu s-a prezentat la joc. Tot la masa verde va obține cele trei puncte și Inter Stars Sibiu, care a profitat de retragerea din campionat a celor de la Unirea Miercurea Sibiului.

Alte rezultate înregistrate au fost: Leii Șura Mică – ACS Bradu 0-7, Alma Sibiu – CSO Copșa Mică 4-6 și Voința Dumbrăveni – AFC Talmaciu 3-2. În clasament, pe primul loc se află Păltiniș Rășinari 66p, urmată de Voința Sibiu 64 p și FC Avrig 56p. În ultimele două etape, liderul va juca în deplasare cu Sparta Mediaș și pe teren propriu cu AFC Tălmaciu.

Campioana județului Sibiu va juca în luna iunie o dublă de baraj cu echipa campioană din județul Harghita pentru promovarea în liga a treia. Partidele vor avea loc în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic