26.2 C
Sibiu
duminică, 30 iunie, 2024

Candidatul (ADU) la postul de primar al municipiului Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu, promite salarii medii de 1.500 euro în următorii 4 ani (PE)

Știri din Județ

Candidatul Alianţei Dreapta Unită (ADU) la postul de primar al municipiului Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu, lider al filialei judeţene a USR, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că le propune cetăţenilor „un contract”, care prevede zece proiecte, printre care „atragerea de investiţii străine”, „facilităţi pentru companiile existente, pentru ca economia locală să crească rapid, iar salariul mediu al sibienilor să ajungă la 1.500 de euro lunar în următorii patru ani”.

O altă promisiune a Ruxandrei Cibu Deaconu este că va dubla parcurile, locurile destinate timpului liber şi spaţiile verzi din interiorul oraşului, „prin transformarea fundamentală a albiei râului Cibin într-o zonă verde naturală, un ecosistem unic în România”.

Candidatul ADU la postul de primar al Sibiului a spus că va începe preluarea Spitalului CFR şi „transformarea lui în spital municipal şi extinderea acestuia prin construirea unei clădiri noi, pentru sănătatea sibienilor”.

Printre cele zece puncte din „contractul cu sibienii” se menţionează şi dezvoltarea unei reţele de transport public metropolitan, construcţia unei reţele de piste de biciclete sigure, a unei săli de spectacole la nivel european.

Ruxandra Cibu Deaconu (USR) mai promite că, dacă ajunge primar, atunci o să crească „siguranţa locuitorilor şi în special a copiilor pe şosele, în cartiere şi în parcuri şi va reduce cu 50% numărul de infracţiuni cu ajutorul Poliţiei Locale şi a celei Judeţene”. Aceasta a mai spus că va investi în sportul de masă, în cluburi municipale şi construcţia de parcări suficiente.

Acest material a fost publicat la comanda Partidului Uniunea Salvați România parte a Alianței Dreapta Unită CMF: 21240009

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu

Cartiere întregi din Sibiu rămase fără curent