30.2 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Champions Sibiu a debutat cu o înfrângere la turneul final

Știri din Județ

Turneul final al Campionatului Național de Volei U 15 a debutat miercuri la Câmpulung Muscel. Champions Sibiu a întâlnit în prima partidă echipa gazdă și a cedat cu 0-3


Echipa U15 a clubului Champions Sibiu a pierdut primul meci în Turneul Final al Campionatului Național. Sibiencele au cedat cu 3-0 în fața puternicei echipe CS Muscel, vicecampioana României.

Publicitate

Meciul, a evidențiat potențialul și determinarea tinerelor voleibaliste sibiene, care au oferit momente de volei de calitate, punând probleme semnificative unei echipe de top.

Încă de la începutul partidei, Champions Sibiu a impresionat, conducând cu 6-0, 7-1 și 10-6 în primul set, demonstrând o coordonare și o concentrare notabile.

Deși scorul final al seturilor – 25-22, 25-18, 25-20 – reflectă superioritatea adversarelor, antrenorii și jucătoarele se pot mândri cu prestația lor.

„Sunt mândru de modul în care fetele noastre au jucat astăzi. Ele au arătat că pot concura la cel mai înalt nivel și că fiecare meci este o lecție importantă pentru dezvoltarea lor,” a declarat antrenorul echipei, Sabin Sopa.

Clubul Champions Sibiu își continuă parcursul în turneu cu meciul împotriva echipei Juvenil Brașov, programat joi, ora 16:00.

“Așteptăm cu nerăbdare să ne demonstrăm din nou calitățile și să ne bucurăm de frumusețea acestui sport,” a adăugat antrenorul Sopa.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni