17.3 C
Sibiu
vineri, 05 iulie, 2024

VIDEO: Giubega Florian Gheorghe, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sibiului: îmi doresc un viitor prosper, luminos, pentru copiii noștri acasă, în Sibiu (PE)

Știri din Județ

Giubega Florian Gheorghe, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sibiului (PE)

„Sunt Florian Giubega, inginer de profesie, tatăl a doi băieți și soțul unei minunate femei. Ei sunt motivul pentru care am decis să intru în politică. De ce? Pentru că îmi doresc un viitor prosper, luminos, pentru copiii noștri acasă, în Sibiu. Dezvoltarea Sibiului într-un ritm haotic fără a avea un plan de dezvoltare al infrastructurii a condus la aglomerări ale traficului, ambuteiaje, poluare crescută, fapt ce ne obligă să implementăm un sistem inteligent de fluidizare al traficului cât mai urgent.

Educația este cea mai importantă. Ca părinte m-am confruntat cu o problemă des întâlnită: lipsa creșelor și a grădinițelor. Îmi doresc să facem din Sibiu un oraș prietenos, un oraș în care copiii noștri să se poată dezvolta fără a le fi puse bariere și din care să nu își dorească să plece.

Trebuie să sprijinim sportivii și să venim cu investiții serioase în acest domeniu, să ne mândrim cu valorile noastre și să ne respectăm…”

Articol publicat la comanda PSD Filiala Sibiu, Codul mandatar: MFC21240002

Publicat la comanda PSD Filiala Sibiu, Codul mandatar: MFC21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri