28.1 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

La Brădeni curge apa la robinet

Știri din Județ

După mulți ani de drumuri bătute la București, de proiecte și autorizații, iată că astăzi la Brădeni, comună din estul județului Sibiu, apa curge la robinet. Amplul proiect de apă-canal pentru Brădeni a ajuns la faza în care oamenii au apă la robinet, în case. Primarul Liviu Modoi spune că pentru acest proiect s-a zbătut cel mai mult și a avut parte de cele mai multe piedici, din toate părțile, dar a reușit să îl implementeze.


Când ești în municipiul Sibiu și dai drumul la robinetul de apă este ceva firesc. Nu și în unele comune din județ. La Brădeni, primarul Liviu Modoi a promis de la primul mandat că va introduce rețeau de apă în toată comuna. Dar, odată ajuns primar, a realizat că piedicile vin din toate părțile când ai gânduri mari. Așa că an de an, a bătut drumurile la Sibiu, Mediaș, Bucureși pentru a obține finanțarea și aprobările necesare rețelei de apă – canal.

Și a reușit. Doar că de la momentul obținerii finanțării, birocrația impusă a încetinit mult proiectul. Modoi este genul de primar care nu se dă în loc de la muncă. Dar birocrația și piedicile venite pe toate căile la acest proiect au fost o adevărată provocare.

Astăzi, ad litreram, la Brădeni a venit apa pe țeavă la robinet. Și multe familii care deja s-au branșat s-au bucurat ca de o minune. Altele urmează să se branșeze în perioada următoare. Ceea ce la Sibiu este de zeci de ani o normalitate, la Brădeni a fost un vis astăzi împlinit. Investiția a costat peste 1 milion de euro.

Liviu Modoi, primarul comunei Brădeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri