18.1 C
Sibiu
marți, 02 iulie, 2024

SIBIU: Cum și-a pus primarul Astrid Fodor consiliera de modă șefă peste Stadion, Baia Neptun, Lacul lui Binder, Skate park, baze sportive

Știri din Județ

Situația incredibilă la Primăria Sibiu, unde primarul Astrid Fodor și-a trimis consiliera personală, Bălan Andreea Marilena, să candideze singură la concursul pentru postul de director al noului Serviciu Public Sport și Agrement. SIBIU INDEPENDENT a făcut public, în exclusivitate, în august 2023, faptul că Astrid Fodor are pe statul de plată al Primăriei 3 consilieri personali, printre care și Andreea Bălan, care este cunoscută în Sibiu doar pentru magazinul de haine din Centru, de unde Astrid Fodor își făcea adesea cumpărăturile în decursul anilor.


De la patroană de magazin de haine, consilierul primarului Astrid Fodor și acum șef peste bazele sportive și de agrement din Sibiu evaluate la aproape 100 de milioane de euro

Reamintim că Baia Populară a fost renovată total pe banii Primăriei Sibiu la un preț final de aproape 20 milioane de lei cu tot cu TVA. Dar mare parte din meritul bijuteriei rezultate este al fostei directoare Ioana Dăncăneț. Ea a fost implicată în coordonarea proiectului. Totuși, anul acesta, în primăvară, Ioana Dăncăneț și-a dat demisia de la conducerea Băii Populare Neptun.

Publicitate

După decizia Guvernului de a se elimina din funcțiile de director, Primăria Sibiu a început să comaseze unele servicii publice din subordine. Astfel, marile investiții din sport și agrement, gestionate anterior separat, au fost reunite în Serviciul Public Sport și Agrement.

În subordinea acestui serviciu, pe lângă Baia Populară Neptun este și Stadionul Municipal care a fost de asemenea o investiție din banii Primăriei Sibiu de 40 milioane de euro. Mai este Lacul lui Binder, o altă mare investiție a Primăriei Sibiu. Skate park-ul de la Târgul Obor a costat primăria 1 milion de euro, iar noile terenuri de sport de la Obor, 10 milioane de lei. Serviciul mai are în subordine și secțiunile de sport din parcuri.

Acum, toate cele enumerate sunt conduse de noul director Bălan Andreea Marilena, fosta consilieră personală a primarului Astrid Fodor. Valoarea investițiilor aflate acum în patromoniul și gestiunea noului director se apropie de 100 de milioane de euro!

Concursul pentru postul de director al noului serviciu am aflat, pe surse, că s-a efectuat. Atât de transparent a fost de nu a știut nimeni de el, iar unica persoană candidată pe post a fost Bălan Andreea Marilena, care a și câștigat concursul.

Deși angajată director al unui Serviciu Public, declarațiile de avere și interese nu apar pe siteul primariei.
Publicitate

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Incendiu la un container locuit din Mediaș