spot_img
21.3 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

SIBIU: Consilierii de taină ai primarului Astrid Fodor

Știri din Județ

Publicitate

Este deja cunoscut faptul că primarul Sibiului, Astrid Fodor, evită contactul cu presa. Ea nu organizează conferințe de presă. De asemenea, audiențele cu cetățenii sunt rare spre deloc. Nici măcar în teren nu a fost mult timp văzută, dar în ultima perioadă a recuperat la acest capitol. Mulți spun că de vină sunt cei care o consiliază. SIBIU INDEPENDENT a încercat să afle cine sunt acești consilieri ai primarului. Deși informația ar trebui să fie ușor de găsit… de fapt este tăinuită. Am interpelat oficial Primăria Sibiu și am aflat numele lor: „Consilieri ai primarului Astrid Fodor sunt Gheorghe Pătrașcu, Andreea Marilena Bălan și Cristina Iuliana Krafft”. Dar cine sunt ei?

Publicitate

În mod normal, numele consilierilor primarului ar trebui să îi găsim pe siteul instituției. Cu atribuții și măcar un CV. Nu este cazul la Sibiu. Actualii consilieri personali ai doamnei primar Fodor vin din domenii diferite și…. ciudate.

Andreea Bălan, nu cântăreața, ci șefa de magazin de haine

Cei care sunt pasionați de haine și modă la Sibiu o cunosc probabil pe Andreea Marilena Bălan pentru magazinul său de haine, din centru orașului. Din informațiile noastre, ani de zile, unul din clienții fideli ai magazinului este chiar doamna primar Astrid Fodor.

Dar la ora actuală, șefa de magazin de haine (cum apare în continuare public) este și consilier al primarului Sibiului. Poate în materie de ținută? Nu știm. Știm însă că are un masterat în finanțe-bănci la Sibiu, deci poate consilia și pe probleme economice. Deși nu credem că primarul Astrid Fodor ar avea nevoie de consiliere în acest domeniu, în care ea a lucrat toată viața, înainte de a fi primar.

Andreea Bălan. Sursa foto: LinkedIN

Cristina Krafft, soția șefului BMW Sibiu

Cel mai greu să găsim un domeniu de activitate și implicit consiliere a fost la doamna Cristina Krafft. Singurul lucru public despre ea este faptul că este soția lui Robert Krafft, șeful filialei BMW din Sibiu, firmă condusă la nivel național de un bun prieten al președintelui Iohannis. Robert Krafft a candidat la Primăria Cisnădie din partea FDGR, unde a pierdut la scor. Dar a intrat ca și consilier local la Cisnădie. Cristina Krafft locuiește alături de soțul ei în Cisnădioara. Dar consiliază primarul Sibiului.

Cristian Krafft. Sursa foto: Facebook, campanie electorală 2020, Robert Krafft

Arhitectul Bucureștiului adus la bătrânețe la Sibiu

Dintre toți trei consilierii primarului Fodor, numele Gheorghe Pătrașcu este cel mai cunoscut. A pornit în carieră de la Sibiu, dar mai toată viața a profesat la București. A fost și arhitect șef al capitalei și a consiliat și miniștrii. La bătrânețe s-a întors la Sibiu. Rolul său declarat de consilier personal are legătură cu noul Plan Urbanistic General al Sibiului aflat de ceva ani în lucru, dar încă nefinalizat.

Gheorghe Pătrașcu. Sursa foto: platformamatache.ro
Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ