15.2 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Cârțan Vasilică Sorin, reales la Cârțișoara: „Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru susținerea voastră în cei 8 ani de când sunt primar”

Știri din Județ

Cârțan Vasilică Sorin a câștigat un nou mandat la funcția de primar al comunei Cârțișoara potrivit rezultatelor parțiale ale voturilor de duminică. Redăm mai jos mesajul său publicat pe pagina de Facebook:

Dragi locuitori ai comunei Cârțisoara

În calitate de primar, vă mulțumesc pentru prezența la vot, ați dat încă o dată dovadă de responsabilitate participând în număr mare la alegerile locale și europarlamentare din data de 9 iunie 2024.

Publicitate

Rezultatul obținut ieri, 485 voturi-primar, 452 voturi – consiliul local, reprezintă pentru mine și colegii mei, cu care voi conlucra în următorii 4 ani, pentru binele comunității, pentru finalizarea proiectelor începute dar și pentru altele, continuând pe drumul progresului și al dezvoltării, o mare responsabilitate.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru susținerea voastră în cei 8 ani de când sunt primar, vă asigur că voi fi mereu lângă voi găsind cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor pe care le aveți, după cum bine știți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri