17.3 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

Mirel Dragoste continuă la BC CSU Sibiu

Știri din Județ

Unul dintre cei mai importanți jucători de la echipa de baschet a ales să continue aventura la Sibiu. Mirel Dragsote va juca și sezonul viitor la BC CSU Sibiu. În schimb, Rareș Uță a ales Rm. Vâlcea.


”Căpitanul echipei noastre a demonstrat constant o dedicare de neclintit pentru baschet și în special pentru echipa noastră. Un adevărat lider pe teren și în vestiar, Mirel este un model de ambiție pentru toți cei din jurul său și așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va contribui la succesul nostru în sezonul ce urmează!”, au anunțat reprezentanții clubului BC CSU Sibiu.

Publicitate

Mirel Dragoste a împlinit 29 de ani. În stagiunea recent încheiată în Liga Națională de Baschet Masculin, fundașul sibienilor a jucat 36 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 8.0 puncte, 2.5 recuperări și 1.7 pase decisive, în peste 26 de minute petrecute pe parchet.

Tot în stagiunea 2023/2024, Mirel a mai strâns șase partide în FIBA Europe Cup și alte trei în Cupa României.

Din punct de vedere al cifrelor, sezonul precedent de campionat a fost cel mai bun pentru Mirel. Tot în acest sezon a trecut de borna celor 300 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin. Din totalul de 304 meciuri, Mirel a jucat 221 pentru BC CSU Sibiu.

În cariera sa, Mirel Dragoste a mai evoluat pentru U BT Cluj-Napoca, Gaz Metan Mediaș și SCM Timișoara. În schimb, BC CSU Sibiu s-a despărțit de Rareș Uță. Jucătorul a anunțat că va evolua în sezonul viitor la o altă echipă din prima ligă, SCM Râmnicu Vâlcea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri