17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Sfârșit tragic pentru un motociclist sibian. Incidentul s-a produs în apropierea Parcului Național Ceahlău

Știri din Județ

Sfârșit tragic pentru un motociclist sibian! Acum trei zile, împreună cu alți 6 motocicliști, bărbatul în vârstă de 35 de ani realiza o deplasare pe un itinerariu amplu, pornind din Timișoara și până la Lacul Roșu.

Conform datelor oficiale, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasau în grup, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceștia. Deși s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns. De urgență, au fost constituit echipe complexe de căutări, formate din polițiști, pompieri, jandarmi, salvamontiști și voluntari. Astfel, au fost desfășurate căutări pe o distanță de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariția acestuia.

Astăzi, în apropierea Parcul Național Ceahlău, la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată. Din nefericire aceasta nu prezenta semne vitale. Conform primelor cercetări, a rezultat faptul că, într-o zonă de drum în pantă și cu succesiune de curbe, motociclistul sibian ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu