17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

S-a stins din viață Nicolae Hămbăşan, fost inspector-şef adjunct al I.T.M Sibiu

Știri din Județ

Nicolae Hămbăşan, cunoscut funcționar public și fost inspector-şef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, s-a stins din viață vineri.

Anunțul public a fost făcut în urmă cu câteva ore de primarul comunei Sadu, Valentin Ivan, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Redăm mai jos mesajul său:

Publicitate

“Am aflat cu adânc regret vestea trecerii la cele veşnice a lui: Nicolae Hămbăşan(Jimi) – fost Inspector Șef Adjunct la ITM Sibiu.

În aceste momente de tristeţe pentru familie şi pentru comunitatea din Sadu ( al cărui fiu este) doresc să îmi exprim respectul şi profunda preţuire faţă de devotamentul cu care Nicolae Hămbăşan a slujit deopotrivă instituția statului şi munca de formare profesională, aducând laolaltă vocaţia profesională și respectul legitim în fața legii la o scară remarcabilă de progres.

A promovat iubirea şi toleranţa între oameni, cultivând astfel de relaţii interumane încât, înlăturând discriminările de orice fel, a reuşit să clădească o convieţuire armonioasă în societate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace”!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică