17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

FITS2024: Premiera mondială Afrodita și Eliberarea Lumii de Tim Robbins atrage mulți spectatori din afara țării

Știri din Județ

Una din cele două premiere mondiale prezentate în prima zi de deschidere FITS2024, „Afrodita și Eliberarea Lumii” în regia lui Tim Robbins, atrage spectatori din multe țări ale lumii conform surselor Sibiu Independent. Printre aceștia se numără și mulți critici teatrali americani, dar și din alte țări care s-au cazat deja la Sibiu. Spectacolul are programate 3 reprezentații în 21 iunie ora 21, 22 iunie ora 16 și 22 iunie ora 22. La ora redactării materialului mai erau doar 2 bilete de vânzare la al treilea spectacol. Sala mare a Filarmonicii de Stat Sibiu va fi scena companiei teatrale Actor’s Gang.


Într-o lume hibridă aflată la intersecția dintre teatrul clasic grecesc și un spectacol de vodevil țipător, liniștea unui cor grecesc este tulburată de o boală misterioasă, o metaforă a forțelor care dezbină societatea și o strâng ca într-o menghină. În vâltoarea haosului, corul invocă zeii cerând disperați o intervenție divină care să restabilească armonia. Cu o doză egală de serios și ridicol, „Afrodita sau eliberarea lumii” este un comentariu tulburător asupra condiției umane și o celebrare veselă a puterii de a ierta și a tăriei inimii de a vindeca până și cele mai profunde dintre discordii.

Publicitate

„Compania The Actors’ Gang face ca teatrul să fie relevant pentru societate și restaurează vechea idee a scenei ca spațiu sacru comun, prezentând munca unor artiști de teatru inovatori.” Golden Globes Association


Scris și regizat de Tim Robbins

Distribuția: J. Claude Deering, Melina Finck, Willa Fossum, Stephanie Galindo, Charlotte Hacke, Scott Harris, Chas Harvey, Ayindé Howell, Mariana Jaccazio, Adam J. Jefferis, Mary Eileen O’Donnell, Luis Quintana, Adele Robbins, Tip Scarry, Maga Shukar, Megan Stogner, Guebri Van Over

Muzicieni: David Robbins (chitară și percuție), Danica Pinner (violoncel), Megan Stogner (clavietă), Willa Fossum (pian), Guebri Van Over (flute)

Writer and Director: Tim Robbins

Asistent regie: Cihan Sahin

Lighting design: Bosco Flanagan

Music Director: David Robbins

Muzica originală: David Robbins & Mikala Schmitz

Music and Lyrics: Tim Robbins

Costume: Rynn Vogel

Director de scenă: Gloria Briseño

Asistent director scenă: Jimmy Berry

Producător: The Actors’ Gang
Traducere: Silvana Vulcan


Spectacol prezentat în limba engleză, cu traducere în limba română 

Spectacol nerecomandat celor sub 14 ani

Durata: 1h 20min

Data premierei: 20.02.2024

Titlul original: Aphrodite and the Liberation of the World

Efecte speciale: Proiecții
Sezonul american

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică