22.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

LOAMNEȘ: Campionatul Național de Șosea și Paraciclism 2024

Știri din Județ

Primăria Comunei Loamneș este mândră să anunțe că este colaboratoare în organizarea Campionatului Național de Șosea și Paraciclism 2024, un eveniment de anvergură care va aduce în comună cei mai talentați cicliști din țară! Evenimentul este organizat de Federația Română de Ciclism, în parteneriat cu Clubul de Ciclism și Triatlon Sibiu și Clubul Sportiv Sibiu Sport Project.


Campionatul are loc în acest weekend. Plecările și sosirile la proba de contratimp individual vor avea loc în centrul comunei Loamneș, în timp ce traseul cursei îl va reprezenta parcurgerea dus-întors a distanței aferente fiecărei categorii pe DJ 106B, spre Țapu.

Publicitate

„Vă invităm să ne fiți alături la acest eveniment deosebit și să susțineți participanții care vor concura pentru titlul național. Va fi o zi plină de adrenalină, sportivitate și distracție pentru întreaga comunitate!

Nu ratați ocazia de a vedea în acțiune cei mai buni cicliști și de a petrece o zi minunată alături de familie și prieteni. Haideți să arătăm împreună sprijinul nostru pentru sport și să fim gazde primitoare pentru toți vizitatorii.” a declarat primarul comunei Loamneș, Maria Greavu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică