25.2 C
Sibiu
joi, 27 iunie, 2024

Un nou concurs de alergare în Calendarul Competițional al Sibiului: Gușterița Trail Run

Știri din Județ

Anul acesta aduce o nouă adiție în calendarul competițional al Sibiului: Gușterița Trail Run (GTR) – prima competiție de alergare montană ce va avea loc în Pădurea Gușterița din Sibiu. Organizatorii sunt încântați să anunțe deschiderea înscrierilor super early bird pentru prima ediție, care va avea loc între 5-6 octombrie 2024.


Ediția 2024: Înscrieri Super Early Bird

Publicitate

Înscrierile super early bird pentru prima ediție Gușterița Trail Run sunt acum deschise și sunt disponibile la cel mai mic preț, până pe 30 iunie 2023. Tarifele de înscriere sunt: 60 lei (Sprint King & Queen 5 km), 80 lei (Cros Boss 10 km; Dream Team 24 km) și 100 lei (Heroes Race 27 km); spre deosebire de prețurile standard: 100 lei (Sprint King & Queen 5 km), 150 lei (Cros Boss 10 km; Dream Team 24 km) și 200 lei (Heroes Race 27 km).

Cursele destinate copiilor au preț standard, indiferent de perioada înscrierii. Pentru vârstele cuprinse între 6-7 ani, 8-9 ani și 10-12 ani taxa de înscriere este 40 de lei, iar pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 13 – 17 ani 50 lei. Pentru a încuraja pasiunea pentru alergare de la o vârstă cât mai fragedă, copiii din categoria de vârstă 4-5 ani beneficiază de înscriere gratuită.

Oportunitatea înscrierii super early bird este ideală pentru alergătorii de toate vârstele, care doresc să experimenteze emoția unei curse de trail running într-un cadru natural, atât de aproape de centrul orașului.

Despre Gușterița Trail Run

Gușterița Trail Run aduce în prim-plan aventura și pasiunea alergării montane într-un cadru idilic, aproape de inima orașului Sibiu. Evenimentul este dedicat pasionaților de alergare montană și celor care doresc să exploreze noi orizonturi în alergarea pe poteci, oferind trasee ce pun la încercare și inspiră în egală măsură.

Diversitatea Curselor

Competiția va include mai multe trasee, potrivite pentru diverse nivele de experiență:

  • GTR Heroes Race: Cursă destinată alergătorilor experimentați, dornici să exploreze trasee noi. Distanță: 27 km.
  • GTR Cros Boss: O cursă dedicată amatorilor pregătiți să-și depășească limitele. Distanță: 10 km.
  • GTR Sprint King & Queen: O provocare ideală pentru cei care doresc să înceapă și să avanseze rapid în alergarea montană. Distanță: 5 km.
  • GTR Dream Team: Ștafetă pentru echipe de 2 persoane, ce împărtășesc împreună experiența traseului. Distanță totală: 24 km.
  • GTR Junior Joy: Curse dedicate celor mici, cu distanțe între 500 m și 1250 m.

Încurajăm toți iubitorii de alergare să se alăture acestei prime ediții a Gușterița Trail Run și să descopere magia alergării montane în inima Sibiului. Pentru mai multe informații și înscrieri super early bird, accesați www.gtr.ro .

Pentru actualizări în timp real și detalii suplimentare:

https://www.instagram.com/gusteritatrailrun

Gușterița Trail Run (GTR) este cursa de alergare montană ce se desfășoară în natură, dar bate aproape de inima orașului. Cu trasee accesibile, care străbat o zonă bogată în diversitate naturală, GTR este locul de joacă perfect pentru iubitorii de trail running, dar și pentru cei curioși să facă trecerea de la șosea la potecă.

Evenimentul este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu, prin Agenda Sportivă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ioan Luca a revenit la CSC Șelimbăr