17.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Bărbat dispărut din Sibiu

Știri din Județ

DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

Poliţiştii sibieni caută un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a plecat într-o direcție necunoscută fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

La data de 21 iunie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, fratele său, GRIGORE STELIAN CONSTANTIN, în vârstă de 44 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Rășinari, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 60 kg, ochi verzi, păr blond, tuns scurt, constituție slabă.

La momentul plecării, bărbatul ar fi purtat un tricou de culoare albastru închis,inscripționat pe spate cu Nr. 16, pantaloni sport de culoare gri, pantofi de culoare neagră și șapcă de culoare gri.

Semne particulare: persoana în cauză prezintă o cicatrice în zona sprâncenei drepte.

Cei care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică