22.1 C
Sibiu
joi, 27 iunie, 2024

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Știri din Județ

Sambata, 22 iunie, Agnita se pregătește să fie gazda unei seri memorabile, aducând împreună comunitatea pentru a celebra alergarea și pasiunea pentru fotbal într-un cadru festiv, sub clar de lună.

Ajuns la a treia ediție, Crosul Agnitei este un eveniment sportiv și caritabil, desfășurat în inima României, care reunește oameni de toate vârstele, într-o atmosferă vibrantă și plină de energie.

Publicitate

Programul serii este plin de momente captivante:

17:00-18:30 – Concert live susținut de The Strangers, pentru a întreține atmosfera vibrantă și a pregăti participanții pentru competiție.

19:00-19:45 – Cursele copiilor, unde micuții sportivi vor demonstra talentul și determinarea lor pe traseu.

20:00-21:30 – Cursele principale de 10 km și 5 km, unde alergătorii se vor întrece pentru a ajunge primii la linia de sosire.

21:30 – Festivitatea de premiere, unde campionii serii vor fi aplaudați și recompensați pentru performanțele lor impresionante.

22:00 – Vizionarea în aer liber a meciului România – Belgia de la Campionatul European de Fotbal 2024, pe un ecran LED imens. Ocazie perfectă pentru a uni comunitatea.

Pentru cei care doresc să prelungească magia nopții, există posibilitatea de a înnopta la cort, în curtea bisericii, în compania stelelor și a lunii pline.

„Această seară este dedicată tuturor celor care iubesc sportul și spiritul comunității din care fac parte. Suntem entuziasmați să combinăm energia Crosului Agnitei cu emoția partidelor din Campionatul European de Fotbal. Invităm pe toți să se alăture acestui eveniment memorabil și să împărtășească bucuria alături de prieteni și familie”, a declarat organizatorul evenimentului.

Eveniment organizat de CAB Sport și cofinanțat de Consiliul Judetean Sibiu prin Primăria Orașului Agnita. Partener principal: Harting Partener de eveniment: Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turneu caritabil pentru Marcu!

Ioan Luca a revenit la CSC Șelimbăr