17.3 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

SIBIU: Criminalul de la biserica de pe Mihai Viteazu a fost prins

Știri din Județ

Procurorii au anunțat capturarea unei persoane bănuite că a ucis un bărbat din Șura Mare, vineri seara, în curtea bisericii de pe B-dul Mihai Viteazu din Sibiu. Criminalul este din județul Vâlcea.


„În cauza privind omorul de la biserica de pe Mihai Viteazu, a fost identificat un bărbat în vârstă de 28 ani din jud. Vâlcea, bănuit că ar fi autorul faptei” a declarat procurorul Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Publicitate

Bărbatul va fi prezentat procurorului criminalist care va decide asupra măsurilor ce urmează să fie luate.

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din jud. Vâlcea, care locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima.” a declarat Elena Welter, IPJ Sibiu.

ACTUALIZARE:

In data de 23.06.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu a dispus retinerea barbatului suspectat de comiterea infractiunii de omor.
Din probatoriul administrat pana in prezent s-a retinut ca in data de 21.06.2024 in jurul orei 22.00, pe fondul unui conflict spontan, barbatul in varsta de 28 ani a aplicat victimei multiple lovituri cu o bata in zone vitale ale corpului, lovituri care au provocat decesul.
In cauza va fi sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventiva

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri